Annons

Annons


Tack och hej vegopastej!

Ja, hör nu på govänner så ska jag för er berätta att detta faktiskt är mitt alldeles sista blogginlägg här på Femina! I nästan tre år har jag tillhört det här härliga gänget och nu tar det alltså stopp. Säkert tar jag upp bloggningen igen någon gång i obestämd framtid, kanske har jag abstinens om en månad eller så hinner det gå ett decennium eller två. Men kom ihåg att på Instagram står alltid dörren till det gröna skafferiet på glänt och där är ni alla alltid välkomna att titta in.

Annons

Och såhär avslutningsvis skulle jag vilja bjuda in er hela högen att komma på partaj! Den 22:e mars håller jag nämligen ett litet releaseparty för min alldeles färska bok Det goda grönaAB Småland i Malmö. Så kom förbi och säg hej! Boken kommer såklart finnas till försäljning och signering utlovas om man så önskar.

VI HÖRS & SES!
/Karoline

LÄS OCKSÅ


5 kommentarer

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar