Annons

Annons


Nu är den här: Det goda gröna!

detgodagrona
detgodagrona_
detgodagrona_bokuppslag_
detgodagrona_bok

Nu är den så äntligen här! Min nya kokbok ”Det goda gröna” som jag kokat ihop med Norstedts förlag finns på hyllorna ute i landets bokhandlar. Precis som här på bloggen handlar den om växtbaserad mat men också om hur man kan anlägga, vårda och skörda frukten ur en prunkande ätbar trädgård! Jag tar med mig läsarna på en tur i min trädgård från odlingarna i trädgårdslandet och växthuset, en tur in om örtagården, fruktträdgården och ut i allas vår vilda perennträdgård – naturen! Vill man inte odla själv kan man bara använda boken som en helt traditionell kokbok och handla alla ingredienser i mataffären. Växtbaserad mat ska vara för alla!

Annons

Här är ett litet klipp där jag pratar kort om boken och vill ni klicka hem den finns den att köpa på t.ex. på Bokus eller Adlibris för ynka 189 kr just nu.

LÄS OCKSÅ


3 kommentarer

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar