Annons

Annons


It’s official – vi gör SVT’s nya vegetariska tv-program!

vegoratt_karoline_elenore

Under hashtagen ”thatmegagreenproject” har jag och Elenore på Earthsprout de senaste veckorna delat bilder på Instagram från ett stort, grönt och tokhemligt projekt som fyller hela våra dagar. Men idag kan vi äntligen avslöja vad vi egentligen sysslar med – vi kokar ihop Sveriges första vegetariska matlagningsprogram!

Annons

Allting började egentligen några dagar innan jul när jag fick mitt första mejl från SVT där de frågade om jag kunde tänka mig göra ett matlagningsprogram och vad det i så fall skulle handla om. Några dagar senare sågs vi för ett möte på tevehuset i Malmö och sedan efter en del provspelningar, viktiga möten och brainstormar står vi just nu mitt uppe i inspelningen av detta gröna program som kommer sändas strax efter årsskiftet på SVT.

vegoratt2
vegoratt4
vegoratt3

Häng med oss på resan på Instagram, nu under hashtagen #vegorätt

LÄS OCKSÅ


26 kommentarer

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar