Annons

Annons


Första dagen på semestern & nya bokprojektet

kokboken

Första dagen på min ”semester” och jag pustar ut, drar till skogen på en svampjakt, ligger i solen på trädäcket och äter björnbär som min vän J nyss plockat, bläddrar i kokböcker som kom med posten och andas in.

Annons

Den här sommaren har varit fantastisk men sedan i maj har jag arbetar 7-dagars veckor med massvis av roliga uppdrag så nu känns det dags att gå ner i fart, dra iväg på utflykter, ta sovmorgnar och bara jobba lite på halvfart. Drömuppdraget fick jag i juni – ett nytt bokkontrakt. Här har kokats och stekts, rullats, bullats, fotograferats, piffats och så skrivits metervis med texter i skuggan under äppelträdet på uteplatsen. I mars kommer resultatet finnas i bokhandlar över landet… fortsättning följer helt enkelt!

LÄS OCKSÅ


2 kommentarer

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar