Annons

Annons


Antipasti för mellandagarna eller nyår

zeta1

Hej! Här kommer ett inlägg som är sponsrat av Zeta.

Jag lagar ju nästan alltid all mat från grunden och eftersom jag trots allt jobbar med att hitta på gröna recept är det sällan jag köper hem något som redan är tillagat och färdigt att äta. Men nu fick det följa med lite blandade burkar med hem från affären och favoriten blev bums deras creme på kronärtskocka som var urläcker ihop med en bit av de grillade paprikorna. Tapenaden på paprikor och oliver var trevligt nog fri från sardeller så den passade mig också utmärkt!

Annons

Kanske kan detta vara trevligt som förrättssnacks på nyårsfesten eller nu i mellandagarna om en får oväntat besök. Ett par burkar blir snabbt till många goda kombinationer att äta till crostini, crackers eller rostade bitar surdegsbröd. Och ja, har jag berättat att oliver är en av alla mina cravings? Mums!

zeta4
zeta3

Inlägg sponsrat av Zeta

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar